09/11/2019

Vele gasten waren zaterdag 9 november aanwezig tijdens de 5e editie van het Lions Wine&Dine Event in Schenkerij "De Beurs". Zij werden culinair verwend met gerechten die ter beschikking waren gesteld door Grieks restaurant Odyssey, visdelicatessen Van der Steenhoven, restaurant Eten & Drinken, Gastrobar Maximaal, restaurant Prinsheerlijk, restaurant 3 Zussen, Topslager Hol en Le Mélangeur. Wijnhandel Santé verzorgde een mooie wijnproeverij en er was live-muziek verzorgd door Patrieck Bonnet.

De avond kende, naast het bekend maken van het doel gegenereerd door de verkoop van toegangskaarten en loten, nog een spannend hoogtepunt namelijk de uitslag van de loterij met als hoofdprijs een cadeaubon beschikbaar gesteld door Vink Fashion - Mr. & Mrs. Vink. Verdere prijzen werden beschikbaar gesteld door: Jefta Fashion & More, Vital Body Care, B & B Hairdesign en Schenkerij de Beurs.

De zeer geslaagde avond werd afgesloten met de bekendmaking van het doel van deze Wine & Dine. Dit jaar is er gekozen om de financiële middelen direct om te zetten in een samenwerking met O.R.S. Lek en Linge. Er zal, na zorgvuldige selectie, de mogelijkheid geboden worden aan vijf tieners om middels jeugduitwisseling een mooi en leerzame reis te maken.

Er zullen vijf tieners in samenwerking met O.R.S. Lek en Linge worden geselecteerd, waarbij er gekeken wordt naar kinderen die door omstandigheden niet in staat zijn (en vaak nooit geweest) om een reis naar het buitenland te maken. De opbrengst zal volledig aangewend worden om dit doel te realiseren.